SkyFol CarbonX

Elege van autója felforrósodott belső teréből? Szeretné, ha gyermekeit nem izzasztaná a nap? Esztétikus módon szeretné autóját védeni a hőtől?

A napsugárzás áthatol az autó üvegein, ez zavarja az utasok kényelmét, valamint olyan mértékben felmelegíti a belső elemeket, hogy azok még fél órával később is ontják magukból a hőt. Válassza a Skyfol CarbonX hővédő üvegfóliát, mely már az ablaknál megállítja a hőt, ezzel komfortosabbá teszi az utazást, valamint gátolja a belső elemek túlzott felmelegedését. Mindezt ráadásul fémréteg alkalmazása nélkül teszi, karbon színezéses eljárással, mely az egyik legtartósabb gyártástechnológia az iparban.

Extra tartósság

A karbon színezéses technológia az egyik legtartósabb eljárás az iparban. Szemben a hagyományos mélyszínezéssel készült fóliákkal a Skyfol CarbonX évek múltán sem mutat eltérést az eredeti fényáteresztéshez képest.

autofolia-tablazat-carbonx

Fém nélkül is hővédő

A karbon színezéses eljárás egyben hővédő képességet is ad a fóliának, fém használata nélkül. Ez a forradalmi technológia egy könnyen telepíthető, de jó hővédelemmel rendelkező autófóliát eredményez.

Esztétikus megjelenés

Libbenő pelenka? Tappancsos rettenetek? Ugyan már. Az üvegfólia egy esztétikus termék, amire mindig számíthat, miközben tökéletes átláthatóságot biztosít, hogy a vezetés se legyen veszélyesebb.

99,9%-os UV szűrés

A SkyFol CarbonX sorozat szerkezetébe épített professzionális UV szűrő rétegnek köszönhetően az egyik legmagasabb értéket biztosítjuk a fólia iparban, mely hosszú évekig meg is marad.

Töltse le a technikai információkat