SkyFol NR autóüveg fólia

Törték már fel autóját? Hogyan csökkentheti a valószínűségét annak, hogy pont az Ön autóját törjék fel a parkolóban? A Skyfol NR autóüveg fólia a megoldás!

Skyfol Autófólia belátás ellen

SkyFol NR autóüveg fólia sorozat kiváló belátás ellen. Ha Önnek nem fontos a hővédelem, de belátásvédelmet szeretne, akkor ez a sorozat a gazdaságos autóüveg fólia választás.

Árut szállít, érték maradt az autóban? Az NR05 autófólia mögé nem látnak be. Válassza a belátás elleni autóüveg fóliát!

Akár 95%-os belátásvédelem

A bejövő fény erőteljes csökkentésével sötétíti az üvegeket, ezzel gátolva a szabad betekintést az autó rakterébe. A belátás csökkentésével jelentősen lecsökken az autó feltörésének valószínűsége, mivel nem tudja a rabló a várható nyereséget felmérni.

SkyFol BabyGuard Tech Info

autofolia-tablazat-NR

99%-os UV védelem

SkyFol NR autófólia sorozat szerkezetébe épített professzionális UV szűrő rétegnek köszönhetően az egyik legmagasabb értéket biztosítja a fólia iparban, mely tartósan meg is marad.

Amerikai minőség

SkyFol NR autófólia sorozat a hagyományosnál 3X tartósabb pigmentekkel gyártott amerikai termék, kristálytiszta ragasztóval, Virginiából. Hosszú távon is megbízhatóan teljesít, nem kell attól tartania, hogy belilul, vagy leválik akár évek múltán a felületről.

Töltse le a technikai információkat