Nortek Kft.

KEDVES LÁTOGATÓ!

Üdvözöljük honlapunkon!
A következőkben arról olvashat, hogy miért nem elég az üveg a nappal szemben, mi is az üvegfólia és mik a Skyfol fóliák előnyei.

Miért nem elég az üveg?
A fény, mint elektromágneses sugárzás 300 és 2100 nm közötti tartományát a hagyományos üvegszerkezetek nem képesek megszűrni, így jelentős mértékű UVA és infra, valamint csekély UVB sugárzás jut át az üvegen. Az UV sugárzás káros bőrünk egészségére, elősegíti a ráncosodást, bőrelváltozásokat, egyes esetekben akár bőrrákot is okozhat, míg az infra sugárzás erősen hővezető, így rendkívül sok hőt enged be nyáron és ereszt ki télen.
További triviális problémája az üvegnek, hogy törik. Szilánkos törés estén megjósolhatatlan károkat tud okozni!

Mi az üvegfólia?
Az üvegfólia egy poliészter film, amelyet belülről (kivétel a kültéri) ragasztanak az üveg felületére. A poliésztert lehet színezni, vagy fémezni. Színezés esetén nem számíthatunk hatékony hővédelemre. Fémezés két módon lehetséges, egyrészt beszélhetünk alumínium fémezésről (fémezés), valamint más ötvözetekkel történő fémezésről (különleges fémezés, sputtering). A különleges fémezésű anyagok előnye a magasabb fényáteresztés mellett is hatékony hővédelem.

Alkalmazási terület szerint három csoportba oszthatjuk az üvegfóliákat, úgy mint

- Autós,
- Épület,
- Biztonsági fóliák

Bővebben olvashat az egyes típusokról a kapcsolódó menüpontokban.

Miért pont Skyfol fólia?
Nem mindegy milyen fóliát választunk!
Nagyon fontos a fólia poliészter alapanyagának minősége, mely alapjaiban határozza meg a kezelési lehetőségeket és a telepíthető felületeket. A Skyfol fóliák csak kíváló minőségű DuPont alapanyagokkal készül. Minden Skyfol fólia kétszeres ipari karcálló réteggel rendelkezik a mechanikai sérülések elkerülése érdekében. Magyarországon kizárólag a legmagasabb technológiai színvonalat képviselő Skyfolra fóliákat hozzuk forgalomba, mivel érdekünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek filmjeinkkel. Próbálja ki Ön is, tekintse át kínálatunkat a megfelelő menüpontokban!

Hol találok kivitelezőt?
Kérjük, hogy hívjon bennünket, vagy írjon nekünk, hogy az önhöz legközelebbi partnerünket ajánlhassuk. Hivatalos telepítőink mindegyike hosszú évek szakmai tapasztalatával a háta mögött, okmányolási rendszerünk biztosításával és magas szintű szakmai ismeretekkel áll kedves ügyfelei rendelkezésére.
Kellemes barangolást kívánva maradunk szolgálatára,

NORTEK Kft. csapata

További információ:
(36-1) 788-3607,
(36-30) 419-2055