SkyFol NTPRO hővédő üvegfólia

Előre is szeretne hővédő üvegfóliát anélkül, hogy a rendőr megbüntetné, vagy a műszaki vizsgán letépnék? Itt a megoldás!

Képzelje el, hogy megállítja a rendőr és beleköt a világos, de a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő autófóliába. Nem érdekli, hogy egész nap az autóban ül. Nem érdekli, hogy amúgy teljesen biztonságosan kilát és sokkal figyelmetlenebb, ha folyamatosan égeti a nap. Nem érdekli, hogy hiába megy a klíma, a sötét ruhája csak szívja be a hőt és majd megsül. Elege volt ebből? Akkor válassza a SkyFol NT PRO sorozatát, melyben megtalálható a megoldás!

Legálisan az első szélvédőre is

A SkyFol NT PRO 90 autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 53%-át kint tartja.

Extrém hővédelem

Egy fémezett hővédő autófólia sorozatnál is közel kétszer jobban teljesít. Világos árnyalatokban és sötétekben is egyértelműen a legerősebb hővédelemre képes.

Akár 90%-os belátásvédelem

A SkyFol NT PRO autófólia sorozat sötétebb változatokban is elérhető, így az autóban nyugodt gyermeket eredményez. Kellemes árnyékban pihenhetnek, vagy játszhatnak, anélkül, hogy erőltetniük kellene a szemüket, miközben a vezető tökéletesen kilát az üvegfelületen a kristálytiszta szerkezetnek köszönhetően.

Akár 95%-os belátásvédelem

Vakít a betűző nap? Nem látszódik rendesen a tablet kijelzője? Tegye kellemesebbé a hátsó üléseken az utazást, miközben biztosítja a torzításmentes kilátást!

Kisgyermeke nyugodtan fog aludni az árnyékban, miközben nagyobb gyermekei minden fényviszony között tökéletesen fogják látni a kijelzőket és nem fognak hunyorogni a vakító nap miatt. Mindeközben Ön tökéletesen kilát az üvegeken keresztül.

Egy életre, Japánból…

SkyFol NT PRO autófóliában alkalmazott technológiát ennek a sorozatnak a gyártója a japán Lintec dolgozta ki. Bár sok gyártó alkalmazza ezt a megoldást, az eredetit mégsem sikerült felülmúlni, így a SkyFol továbbra is az eredeti megoldást szállítja. Természetesen az NT PRO autófólia sorozat is tagja a SkyFol Élettartam Garancia programnak.

Töltse le a technikai információkat