SkyFol NT autófüvególia sorozat

Autóüvegfólia már világos árnyalatokban is létezik és elérhető, amely hatékony hővédelmet és 99%-os UV szűrést biztosít Önnek. Szeretné, ha gyermekei semmit sem éreznének a betűző napból? Nem szeretne sötét autóüveg fóliát a hátsó üvegeken, de szeretné megkímélni az égető érzéstől az utasokat?

A sokszor oly kellemes nap nyáron őrjítő tud lenni. Nem tud a gyermeke nyugodtan aludni az autóban, ezért egész este a kés élén táncol a hisztik tengerében. Vagy még rosszabb. Végig idegeskedik az úton és nem tud a biztonságos közlekedésre figyelni. A megoldás egy profi hővédő SkyFol NT autófólia, és már meg is lesz a nyugalom a hátsó üléseken.

Profi hővédelem

A nano-technológia alkalmazásával gyártott SkyFol NT autófólia sorozat leheletnyi rétegek sokaságát tartalmazza, ennek köszönhetően érve el akár 30%-kal magasabb hővédelmet. NT Autófóliázás árak:

autofolia-tablazat-nt

Akár 94%-os belátásvédelem

Vakítja a betűző nap? Nem látszódik rendesen a tablet kijelzője? Tegye kellemesebbé a hátsó üléseken az utazást, miközben biztosítja a torzításmentes kilátást!

Esztétikus, sportos megjelenés

Tappancsok, pelenkák kíméljenek! Szép autóját elcsúfítaná, amikor van egy gyönyörű, esztétikus és profi megoldás a problémára? Ugye, hogy nem.

Autóüvegfólia egy életre, az USA-ból

Az oldószereknek ellenálló, szén alapú színezés tökéletesen ellenáll az elváltozásnak, így fakulás a SkyFol NT autófólia sorozat esetében biztosan nem lép fel, még csekély mértékben sem. A SkyFol NT autófólia sorozat a legfejlettebb gyártástechnológiával készült amerikai termék, Virginiából.

Technikai információk (letöltés)