Cégünk

Cégünket a 3M épület fenntartási termékei forgalmazására és a hozzájuk kapcsolódó professzionális szolgáltatások nyújtására hoztuk létre. A 3M vállalat több, mint száz éves kutatói és fejlesztői tapasztalata nekünk és a vevők milliói számára a világon maximális garanciát és megelégedettséget nyújt.

Ezek a termékek eddig szinte csak a nagy közületi vásárlóink részére voltak elérhetők, de a jövőben szeretnénk a fokozódó lakossági igényeket is teljes körűen kiszolgálni.

A NORTEK Kft. által forgalmazott főbb termék csoportok:

Paint Gard karosszériavédő fólia
A Paint Gard egy teljesen új karosszériavédő fólia Magyarországon, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően, számos teszt során bizonyította kiemelkedő ellenállóképességét az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV sugárzással és a kőfelverődésekkel szemben.

3M Csúszásgátló öntapadós szalagok
Csúszásveszéllyel sajnos bármilyen járó- és munkavégzési felületen találkozhatunk. Ezt a veszélyforrást tudjuk egy hatékony és utólagos módszerrel megszüntetni vevőink nagy megelégedésére. Az Öntapadós szalagok egyaránt ragaszthatók fára, kőre, betonra, akril és üvegfelületre éppúgy, mint fémre és márványra.

3M Szennyfogó szőnyegrendszerek
Professzionális rendszereket kínálunk a legkisebb bejáratoktól a több ezer fős nagy forgalmú épületekig. Alkalmazásásval:

  • Csökken a burkolatok kopása és elhasználódása
  • Csúszásmentes bejárat
  • Esztétikus megjelenés
  • Könnyen tisztítható

Minden vevői igényt a lehető legteljesebb körültekintéssel és szakmai igényességgel igyekszünk kiszolgálni.

3M Uszodai szőnyegek
A vizes csúszús burkolat komoly balesetek okozója lehet. Erre a problémára a 3M uszodai szőnyegek jelentik a megoldást esztétikus megjelenésükkel, csúszásmentes- és a gombásodást gátló tulajdonságaikkal.

3M Fáradságcsökkentő szőnyegek ipari és nagykonyhai alkalmazásokra
Az álló munkát végzők körében 7 különböző testrész fokozott megterhelése idéz elő súlyos megbetegedéseket. Erre a kockázati tényezőre fejlesztették ki a 3M kutatói a különleges fáradságcsökkentő és csúszásmentes biztonsági szőnyegeket.

Skyfol hő- és fényvédő üvegfóliák
Az ablaküvegen beérkező hő és fény jelentősen hozzájárul a belső tér felmelegedéséhez.
A speciális fémötvözetet is tartalmazó fóliák jelentős védelmet nyújtanak a:

  • Belső tér felmelegedése ellen
  • Belátás ellen
  • UV sugárzás ellen
  • Fakulás ellen (drapériák, bútorok, könyvek stb.)
  • Tükröződés és ragyogás ellen (TV-k, monitorok képernyője)

Skyfol biztonsági és betörésvédelmi üvegfóliák
Láthatatlan védelmi pajzs az üvegfelületeken, amely rendelkezik MABISZ tanúsítvánnyal, ORFK és BRFK ajánlással is. A szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően fólia egyedülálló tulajdonságai méltán elismertek. Alkalmazhatóak értékvédelmi és személyvédelmi célkra egyaránt.